2012-03-22 07:32:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - legyen óvatosabb tetteiben, szavaiban

Napi horoszkóp március 22.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Rengeteg bolygó tobzódik az ön jegyében: az újhold a Merkúrral és az Uránusszal együtt állva a megújulás kényszerét hozza el. Lehetetlen, hogy a régi maradjon. Nincs oka tovább várni: még ma helyezze az életét új alapokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Munka, munka és munka: úgy tűnik, most erről szólnak a napjai. De jön a nyár, és hamarosan minden megváltozik. Ehhez az első lépéseket a tudattan területén kell megtennie. Kezdje, mondjuk azzal, hogy ma ön is hintázik a gyermekével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem csak szórakozásból áll az élet. Persze ha ma este, a barátaival poharazgat, attól még nem dől össze világ. Mindaddig, amíg másnap még képes helyt állni a munkahelyén is. De ha elveti a sulykot, akkor holnap fájhat a feje!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha betegeskedik, vegye nagyon komolyan, amit az orvosa mond. Annak semmi értelme, hogy hamarabb megy dolgozni, mint engednék. Gondoljon arra, hogy ezzel nemcsak a saját, hanem mások egészségét is veszélyeztetné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érdekes beszélgetésben lehet része. Ne legyen rest, álljon szóba azzal a kedves ismeretlennel, akit már olyan régóta kiszúrt magának. Eddig a külseje vonzotta, de most a lelke mélységét és a szelleme magasságát is megérezheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana, ha egy kicsit szűkmarkúbban mérné a pénzt azoknak, akik csak kihasználják. Az barátoktól nem kell sajnálni semmi támogatást, de aki csak akkor keresi, mikor neki van szüksége önre, az nem igaz barátja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy tűnik, a környezetében ön a legkitartóbb és a legmegbízhatóbb. Lehet, hogy ez így van, de azért mégis jobban tenné, ha beosztaná az erejét. Nehogy a végén ledöntse a lábáról egy kései kósza influenza vírus.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem igazán a ráció embere, de ez a mai napra különösen igaz lehet. Ne legyen rest a szívére hallgatni. Talán önnek is eljött az újrakezdés ideje. Legalább szabaduljon meg egy rossz szokásától. Ma ebben támogatják a csillagok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen végre kissé ambiciózusabb! Az nem lehet, hogy ön mindenki sorsát egyengeti, segíti, és végül semmi jutalmat nem kap, sőt mindenki mögött hátra marad. Van támogatottja, aki önt is segítené. Kérje meg rá!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. A pletykálódás megbosszulja magát, mert előbb-utóbb visszahull fejére, amit más valakiről terjeszt. Szeresse környezetét, s a viszonzás nem marad el. Tudja: jó tett helyébe jót várj!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Utazáshoz, üdüléshez kifejezetten kellemesek a feltételek. Ha már elege van a helyváltoztatásból, akkor is érdemes legalább egy kisebb kiruccanást tennie valami közeli helyre. A tavaszi természet szépsége megihletheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jogos a félelme: képtelen megfelelni a munkahelyén és a családjában is egyszerre. Talán nem kellene olyan maximalistának lennie. Ha merne kicsit elengedettebb lenni, akkor a párjával is megengedőbb lenne. Akkor megtörténhet a csoda.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: